Uw zolder verbouwen: uitbreiden met een dakkapel

Home » Zolder verbouwen voorbeelden

Bent u op zoek naar een manier om meer uit uw zolder te halen? Door uw zolder te renoveren en uit te breiden met een dakkapel, creëert u gemakkelijk heel veel ruimte. Deze extra ruimte kunt u op allerlei manieren invullen.

We geven u graag enkele voorbeelden van een indeling van uw zolder: er zijn heel veel manieren waarop u uw ‘nieuwe’ zolder kunt inzetten. Een extra slaapkamer, een fitnessruimte of een heerlijke thuiswerkplek: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het team van Klok Dakkapellen denkt hierin graag met u mee. Ons familiebedrijf is opgericht in 1932: we hebben door de jaren heen heel veel ervaring opgedaan. Deze ervaring zetten we graag voor u in. Al onze dakkapellen worden op maat gemaakt en kunnen voorzien worden van allerlei opties. Tijdens een afspraak in onze showroom bespreken we graag uw wensen en maken we een offerte op maat voor u. Vervolgens gaan we aan de slag met de productie en uiteindelijk plaatsen we de dakkapel in één dag, wind- en waterdicht!

Meer weten? Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.

Creëer een ruime slaapkamer met een dakkapel

Wilt u graag een extra slaapkamer creëren of uw huidige slaapkamer op zolder uitbreiden? Bij een slaapkamer is het fijn dat u rondom het bed alle ruimte heeft: zo staat u gemakkelijker op en heeft u meer ruimte om het bed ‘s ochtends op te maken. Met een dakkapel heeft u binnen één dag deze extra ruimte. Een dakkapel zorgt daarnaast ook nog eens voor lekker veel licht in de slaapkamer. Zo wordt u ‘s ochtends heerlijk wakker!

Thuiswerken? Met een dakkapel heeft u alle ruimte

Werkt u regelmatig vanuit huis, maar merkt u dat u ruimte en licht mist? Door een dakkapel aan te brengen in uw zolder maakt u er een fantastische werkplek van. Thuiswerken op zolder is een geweldige manier om productiever te zijn en tegelijkertijd van het comfort van uw eigen huis te genieten.

Een dakkapel biedt extra licht en ruimte aan uw werkplek, wat helpt om uw concentratie te verbeteren. Bovendien kunt u met een dakkapel uw eigen unieke werkplek creëren die aansluit bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Het enige wat u nodig hebt is een laptop of computer en misschien wat extra kantoormeubelen: vervolgens kunt u aan de slag gaan met het thuiswerken in uw nieuwe dakkapel.

Uw eigen fitnessruimte op zolder

Blijft u graag in vorm? Dan is een eigen fitnessruimte een prachtige toevoeging aan uw woning. Door een dakkapel op uw zolder aan te brengen, creëert u direct heel veel ruimte. Hier kunt u bijvoorbeeld een hometrainer, een spinningfiets of andere fitnessapparatuur plaatsen.

Naast extra ruimte haalt u met een dakkapel lekker veel daglicht naar binnen. Daarnaast kunnen de ramen natuurlijk open: zo zorgt u voor voldoende frisse lucht op zolder tijdens én na het sporten.

Meer ruimte op zolder met een dakkapel

Met een dakkapel zorgt u in één dag tijd voor meer ruimte op uw zolder. Deze extra ruimte kunt u gebruiken om bijvoorbeeld spullen die u niet vaak gebruikt op te bergen: dat ruimt lekker op. Bovendien kunt u deze extra ruimte ook gebruiken als een extra slaapkamer, logeerruimte of werkplek.

Door een dakkapel te installeren op uw zolder, creëert u niet alleen meer ruimte, maar profiteert u ook van extra licht en ventilatie. Dit maakt de ruimte comfortabeler en aangenamer.

Een dakkapel over meerdere ruimtes plaatsen

Beschikt u over een ruime zolder, waar u meerdere ruimtes in wilt creëren? Dakkapellen met een blind stuk kunnen handig voor een eventuele scheidingsmuur geplaatst worden: zo beschikken beide kamers over extra veel ruimte en licht. Onze moderne dakkapel wordt in het midden voorzien van een blind stuk, en beschikt aan beide zijden daarvan over een draaikiepraam en een vast raam. Wilt u een nóg grotere dakkapel? Ons type Speciaal kan volledig volgens uw afmetingen geproduceerd worden.

Topkwaliteit dakkapellen, vakkundig en snel geïnstalleerd

Er zijn talloze voorbeelden van de mogelijkheden van een dakkapel op zolder. Al onze dakkapellen worden voor u op maat gemaakt. Dit doen we in onze eigen fabriek in Nieuwleusen. Doordat de dakkapel al op de juiste maat gemaakt is, kunnen we hem razendsnel plaatsen: de plaatsing van de dakkapel gebeurt in één dag.

Klok Dakkapellen is hét adres op het gebied van het ontwerpen, bouwen en plaatsen van dakkapellen van hoge kwaliteit. We even maar liefst 15 jaar garantie op onze producten en al onze dakkapellen zijn zeer goed geïsoleerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een dakkapel u bieden of wilt u een afspraak maken voor het ontwerpen van dé dakkapel voor uw zolder? Kom langs in onze showroom in Nieuwleusen of plan een vrijblijvende afspraak in.

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.