Home » De start van een dakkapel-traject

De start van een dakkapel-traject

Neem contact op

U bent op zoek naar een dakkapel, maar door alle verschillende materialen, extra opties en aanbieders ziet u door de bomen het bos niet meer? In deze blog helpen wij u verder!

Een gerichte offerte aanvragen

Laten we beginnen bij het begin, de dakkapel zelf. Als u een gerichte offerte wilt is het handig om na te denken over de volgende punten:

 

Locatie dakkapel Voorzijde / achterzijde / zijgevel
Verdieping 1e / 2e
Status Vervanging / nieuw
Buitenbreedte  
Dakhelling graden  
Kleur kozijnen Crème 9001 / wit 9016 / anders …
Materiaal buitenafwerking Glad (UniKern) / Houtlook (Keralit)
Uitstraling
Kleur buitenafwerking Crème 9001 / wit 9016 / Antraciet 7016 / anders …
Aantal kamers  
Aantal draaikiepramen (per kamer)  
Zonwering Rolluiken / ritsscreens / binnenzonwering / zonwering in glas
Accessoires
Horren / airco

 

Heeft u de keuzes gemaakt? Vul dan de offerte in, dan nemen wij vervolgens contact op om het traject verder op te pakken. Weet u bepaalde gegevens (nog) niet? Geen probleem! U kunt alsnog een vrijblijvende offerte aanvragen. Hoe meer gegevens u hebt, hoe realistischer de prijs zal zijn.

Het kiezen van een uitvoerder

Wie schakelt u in voor de klus? Dat kunnen wij niet voor u bepalen, maar als expert op het gebied van dakkapellen kunnen wij u het beste advies geven over optimaal gebruik van extra licht en ruimte door een dakkapel. Wij blinken op de volgende punten uit:

  • De dakkapellen worden gemaakt en geplaatst door ervaren vakmannen die intern zijn opgeleid;
  • Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede en duurzame materialen;
  • Onze monteurs plaatsen de dakkapellen in één dag en werken alles netjes af;
  • De dakkapellen zijn geïsoleerd volgens de normen van het Bouwbesluit (RC 6.0) en dragen bij aan de verduurzaming van uw huis.

Met uw eigen ogen zien hoe de dakkapellen eruit zien en hoe wij de dakkapellen maken? Kom dan eens langs in de showroom, dan laten wij u ook onze dakkapellen én de werkplaats zien!

Offertes vergelijken

Als u prijzen vergelijkt van verschillende aanbieders is het verstandig om goed te controleren welke materialen worden aangeboden en welke opties de aanbieder heeft voor de afwerking. Let ook goed op of de juiste breedte en dakschuinte in de offerte zijn opgenomen, een meter of 10 graden verschil heeft veel invloed op de prijs. Als laatste is het aanbevolen om de (meer)prijzen goed te controleren.
In onze offertes willen we duidelijk en transparant zijn. De kosten zijn uitgesplitst en meerprijzen worden apart vermeld. Een offerte wordt pas definitief na het inmeten door een adviseur, zodat u daarna niet tegen onverwachte kosten aanloopt.

Speciale wensen voor uw dakkapel

Als u bijvoorbeeld vanwege de stijl van uw huis speciale wensen heeft kunt u dat telefonisch of via een offerteaanvraag (onderaan in overige opmerkingen) aan ons doorgeven, dan gaan we aan de slag om te kijken hoe we uw dakkapel zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw wensen.

Succes met het starten van uw dakkapel-traject!