Kozijnen

Home » Materiaal » Kozijnen

Een dakkapel zorgt naast extra ruimte ook voor extra lichtinval. De kozijnen en indeling zijn daarbij van belang voor de lichtinval die de dakkapel mee krijgt.

Kunststof kozijnen (standaard)

Onze dakkapellen zijn meestal over de gehele breedte uitgerust met één of meerdere kozijnen. Deze kozijnen zijn van kunststof en daardoor UV-bestendig en slag- en stootvast. De bewegende ramen zijn standaard draaikiepramen in een verdiept profiel, voorzien van ventiliestanden. De draaikiepramen zijn voorzien van een meerpuntssluiting en een standaard aluminium kruk met sleutel. De kleuren die bij de basis prijs zijn inbegrepen zijn crème ral 9001 of wit 9016.

Andere kleuren kozijnen worden met een (houtnerf) folie aan de buitenzijde gerealiseerd en zijn tegen meerprijs leverbaar.

Basis dakkapel met roeden

Heeft u toch liever houten kozijnen?

Geen probleem! Wij bieden ook Meranti houten kozijnen met FSC keurmerk aan. Ook de traditionele, naar buiten draaiende ramen zijn verkrijgbaar. Overigens worden houten kozijnen geleverd in de grondverf, u kunt deze zelf elke gewenste kleur meegeven.

Indeling kozijnen

De indeling van deze kozijnen is naar uw eigen wens in te richten. Komt de dakkapel over meerdere kamers? Dan maken we een blind stuk tussen de kozijnen. 

Gebruikt u uw dakkapel voor meer licht en ruimte in de badkamer? Dan adviseren wij om melkglas (dof glas) te kiezen. Hier valt licht door naar binnen, maar vanaf de buitenkant is niets zichtbaar.

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.