Levertijden

Neem contact op

Home » Over ons » Werkwijze » Levertijden

Wat is de levertijd van een dakkapel? En wanneer kunt u dus aan de slag met de afwerking en inrichting van uw nieuwe dakkapel?

Hoe snel wordt een dakkapel geplaatst?

De levertijd van de dakkapellen is (zonder vergunningsaanvraag) ongeveer 10 tot 15 weken na het akkoord. In de winter is de levertijd vaak iets korter dan in de zomer. Wilt u speciale kleuren of materialen? Dan kan het zijn dat de levertijd langer is. Let op: dit is een indicatie, als u de actuele levertijd wilt weten kunt u ons bellen of mailen.

Wanneer weet ik de levertijd voor mijn dakkapel?

Nadat onze adviseur bij u langs is geweest en de dakkapel heeft ingemeten, krijgt u onze offerte op maat. Als u daar akkoord op heeft gegeven, wordt de dakkapel meegenomen in de planning.

Let op: als u een vergunning nodig heeft wordt de levertijd pas definitief nadat de omgevingsvergunning is verleend.

Als er onvoorziene omstandigheden zijn, zoals harde regen of een storm, annuleren we in overleg de plaatsing. Weersvoorspellingen zijn niet altijd correct, dus we kijken op de dag van de plaatsing of het wel of niet kan doorgaan. Natuurlijk overleggen we altijd met u als klant en proberen we bij onvoorziene omstandigheden zo snel mogelijk een nieuwe datum in te plannen.

Wilt u direct een afspraak maken?

Vraag dan hier een adviesgesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

En dakkapel laten plaatsen?

Wilt u een dakkapel laten monteren op uw woning? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.