Accessoires

Home » Materiaal » Accessoires

Wij bieden naast de basis dakkapel een aantal extra opties die we kunnen meeleveren. Hieronder vindt u meer informatie over onze accessoires die u kunt bestellen bij de dakkapel.

Inzethorren

Liever geen last van insecten en ander ongedierte als het draaikiepraam openstaat? Een inzethor is de oplossing. U kunt uit verschillende kleuren kiezen en de horren worden op maat gemaakt voor uw dakkapel. U kunt de hor gewoon van binnenuit voor het draaikiepraam plaatsen en uw draaikiepraam in alle standen blijven gebruiken.

Kunststof Overzetvensterbank

Onze basis dakkapel heeft standaard een multiplex vensterbank die verwerkt is in de constructie van de dakkapel. Wilt u liever een mooie kunststof vensterbank in kleur? Tegen een meerprijs kunnen wij deze leveren en monteren.

BreezeHub Airco

Wilt u de dakkapel op zolder aan de zuidkant laten plaatsen? Dan kan een airco een goede oplossing zijn om de ruimte koel te houden. U kunt kiezen voor een BreezeHub Airco, deze is speciaal ontworpen voor dakkapellen. De unit aan de buitenzijde is nauwelijks zichtbaar vanaf de straat. Aan de binnenzijde zit een mooi vormgegeven designplaat die weinig ruimte in beslag neemt. De airco is fluisterstil en gemakkelijk te bedienen. Wij plaatsen de airco op dezelfde dag als de dakkapel.

Dakramen

Graag een dakraam laten plaatsen bij uw dakkapel? Wij plaatsen Velux Dakramen in bijna alle maten en uitvoeringen. Deze optie kunt u het beste op locatie bespreken met onze adviseur.

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.