Duurzaam bouwen

Home » Over ons » Duurzaam bouwen

Klok Dakkapellen vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom vinden we het van belang om kwalitatief goede en duurzame dakkapellen te leveren. Ook ons bedrijfspand is duurzaam en energieneutraal ingericht.

Duurzame dakkapel

Klok levert dakkapellen die gemaakt zijn van duurzame materialen. Deze materialen gaan jaren mee en zijn onderhoudsarm. Omdat wij duurzame materialen gebruiken geven wij maar liefst 15 jaar garantie op onze dakkapellen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw dakkapel!

Isolatie dakkapel

Een dakkapel die zorgt voor licht en ruimte, maar die ook bijdraagt aan de verduurzaming van uw huis? Klok Dakkapellen zorgt door zeer goede isolatie (RC6.0) van de dakkapel voor een bijdrage aan de verduurzaming van uw woning. Daarnaast heeft goede isolatie nog een paar andere voordelen:

  • Geluidsreductie;
  • In de zomer tot wel tien graden koeler;
  • In de winter meer warmte binnenhouden.

Vooral op uw zolder is er in de winter vaak sprake van warmteverlies en in de zomer wordt het juist snel erg warm. Door een zolderverbouwing met onze dakkapel kunt u de isolatie merkbaar verbeteren.

Kwaliteit is onze standaard

Een dakkapel van Klok is nooit standaard, maar altijd maatwerk. Wat bij Klok wel standaard is, is de kwaliteit. Wij werken nauw samen met onze leveranciers, die we op basis van de beste kwaliteit selecteren. Door deze vaste leveranciers kunnen wij constante kwaliteit garanderen. Wij leiden ons eigen personeel intern op om A-kwaliteit dakkapellen te produceren en om deze dakkapellen veilig op hoog niveau te plaatsen. 

Wilt u direct een afspraak maken?

Vraag dan hier een adviesgesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

En dakkapel laten plaatsen?

Wilt u een dakkapel laten monteren op uw woning? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.