Nokverhoging

Home » Dakkapellen » Speciaal » Nokverhoging

Geen dakkapel maar een nokverhoging? Dit kunnen wij voor u verzorgen. Een nokverhoging zorgt voor veel extra licht en ruimte, maar aan deze optie zitten wel meer regels en kosten verbonden.

Is elk dak geschikt voor een dakkapel?

Niet elk dak is geschikt voor een dakkapel. Soms is de stahoogte op zolder zo laag dat er geen dakkapel op de woning past. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een hoogte op zolder tussen de 170 en 190 centimeter.

Soms kan er dan nog wel een enkele nokverhoging of zelfs een dubbele nokverhoging worden geplaatst. Net als een dakkapel met een slepend pannendak is een nokverhoging vaak wel omgevingsvergunningplichtig.

Wat kost een enkele- of dubbele nokverhoging?

Een enkele nokverhoging of een dubbele nokverhoging brengt behoorlijk meer werk met zich mee dan een dakkapel met een plat dak. Ook is de dakhelling van het beoogde dak vaak flauwer dan gemiddeld. Je komt voor de prijs van een enkele nokverhoging dan ook al snel op het dubbele van een dakkapel uit.

Vraag hier uw prijsindicatie aan.

Plaatsen in één dag

Wij maken de dakkapellen in onze eigen fabriek in Nieuwleusen en kunnen vervolgens binnen één dag plaatsen. Benieuwd hoe wij dat doen?

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.