Afwerking/verbouwing op maat

Home » Materiaal » Casco Binnenafwerking » Afwerking / verbouwing op maat

Naast het leveren van de dakkapellen bieden wij hulp bij de afwerking van de dakkapel. Zo bieden wij service bij:

  • De afwerking met gipsplaten;
  • Het aanhelen van wanden;
  • Schuifkasten en ladekasten op maat;
  • Het creëren van kamers en zolders.

Afwerking met gipsplaten

Wilt u graag dat wij de dakkapel verder afwerken dan alleen de casco oplevering? Wij kunnen op aanvraag de dakkapel verder afwerken door het aanbrengen van gipsplaten aan de wanden, plafond en het knieschot. U kunt deze optie het best ter plekke bespreken met onze adviseur, zodat wij uw offerte op maat kunnen afstemmen.

Wanden aanhelen

Als u de dakkapel over meerdere kamers laat doorlopen, blijft er een driehoek over. De muur die u al had loopt niet ver genoeg door, omdat het schuine dak nu weggehaald is en de dakkapel verder uitsteekt. Deze wand kunnen wij voor u aanhelen, zodat u daarna kunt gaan stucen, aftimmeren en/of behangen.

Ook wanneer u de dakkapel met de buren deelt is het mogelijk om de wand te laten aanhelen. De adviseur zal ter plekke deze optie bespreken en de offerte op maat afstemmen.

Op de afbeelding hieronder ziet u hoe de oude situatie was (de rand langs de kasten) en het resultaat na het aanhelen en afwerken van de wand door de klant.

Inspiratie binnenafwerking

Schuifkasten en ladekasten op maat

Onder de vensterbank is meestal 90 tot 100 centimeter lege ruimte. Deze ruimte kunt u optimaal benutten door kasten op maat bij de dakkapel te bestellen. Deze kasten kunnen we eventueel doortrekken over de gehele kamer voor extra bergruimte. U kunt er ook voor kiezen om zelf kasten te installeren, onze adviseur geeft u daar graag advies over.

Zolderverbouwing en/of extra kamers

Door de dakkapel krijgt u veel extra ruimte. Zoveel extra ruimte dat u van één kamer misschien twee kamers kunt maken. Vooral als u door gezinsuitbreiding extra slaapkamers wilt creëren op zolder is dit een mooie optie. Onze timmermannen zijn ervaren in het plaatsen van wanden en het leggen van elektra. Zij kunnen zolderverbouwingen van a tot z oppakken. Deze diensten bieden wij alleen in de omgeving van Zwolle.

Inspiratie thuiswerk kantoor binnenafwerking

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Of bent u nog aan het oriënteren en weet u nog niet zo goed hoe u het wilt aanpakken? Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u vrijblijvend voorzien van advies op maat. Neem contact op voor vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.