Advies op maat

Neem contact op

Home » Over ons » Werkwijze » Advies op maat

Onze adviseurs zijn opgeleid om u zo goed mogelijk te adviseren, passend bij uw situatie. Wij vinden advies op maat belangrijk; u hoeft dus geen verkooppraatje te verwachten. Wij kunnen u allereerst voorzien van een prijsindicatie, maar u kunt ook een afspraak maken in onze showroom of bij u thuis.

Prijsindicatie

Als u al wat maatvoeringen weet kunt u starten met een prijsindicatie. Op basis van de gegevens die u invult maken wij een prijsindicatie. Let op: we maken pas een definitieve offerte nadat onze adviseur de dakkapel heeft ingemeten. 

Showroom

Weet u nog niet welke kleuren, materialen en indeling u wilt voor uw dakkapel? Dan raden we u aan om eens langs te komen in onze showroom in Nieuwleusen. Wij laten u dan al onze mogelijkheden zien, ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats. Een leuke ervaring en een mooie manier om kennis te maken met Klok en onze dakkapellen. 

Advies bij u thuis

Als u liever heeft dat onze adviseur bij u thuis langskomt om de opties te bespreken kunnen we dat voor u inplannen. Wij hebben adviseurs beschikbaar in heel Nederland, zij zijn intern opgeleid en specialisten op het gebied van dakkapellen. Op locatie komen zij uw wensen bespreken, de dakkapel inmeten en daarna een offerte op maat samenstellen. 

Wilt u direct een afspraak maken?

Vraag dan hier een adviesgesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

En dakkapel laten plaatsen?

Wilt u een dakkapel laten monteren op uw woning? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.