Inspiratie binnenafwerking

Home » Dakkapellen » Inspiratie » Binnenafwerking

Hoe kunt u met een dakkapel uw zolder uitbreiden of hoe kunt u met een dakkapel uw zolder indelen? En wat zijn de mogelijkheden voor een krappe slaapkamer of een kleine badkamer? Vind hier inspiratie voor de mogelijkheden die een dakkapel biedt!

Uw zolder verbouwen: uitbreiden met een dakkapel

De zolder: dé plek voor het opslaan van allerlei spullen. Handig, maar wist u dat u veel meer uit de ruimte op zolder kunt halen? Door uw zolder te renoveren en uit te breiden met een dakkapel creëert u veel extra leefruimte. Dus gebruik de zolder voor meer dan alleen een opberghok! De zolder kunt u door middel van een dakkapel uitbreiden met een ruime slaapkamer, een badkamer, een plek voor de wasmachines of een thuiswerkruimte. Heeft u een hobby die veel ruimte in beslag neemt of wilt u een plek om te relaxen? Ook dan kan een zolderruimte met dakkapel veel opties bieden.

Benieuwd naar voorbeelden van een indeling van uw zolder? Zo deden onze klanten het! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de binnenkant van een dakkapel? Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact op!

 

Zolder ombouwen tot kinderkamer

Zolder ombouwen tot thuiswerkruimte

Zolder ombouwen voor hobby of relaxen

Creëer een ruime slaapkamer met een dakkapel

Veel huizen hebben een schuin dak die ervoor zorgt dat de slaapkamers donker en krap zijn. Meer ruimte nodig om een ruime slaapkamer te creëren voor uw uzelf of uw baby, kind of tiener? Een dakkapel kan de oplossing zijn!

Wist u dat een dakkapel ook zorgt voor veel extra ruimte onder de vensterbank? U zou daar schuifkasten of ladekasten kunnen plaatsen. Onze adviseur denkt graag mee over hoe u de ruimte het best kunt gebruiken.

Creëer een ruime badkamer met een dakkapel

Een schuin dak en daardoor een donkere en krappe badkamer? Wij helpen u graag om van uw huis een fijne plek te maken om te wonen. Met een dakkapel kunt u veel extra ruimte en licht creëren en de badkamer een hele andere aanblik geven.

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.