De zolder ombouwen tot slaapkamer

Home » Dakkapellen » zolder ombouwen tot slaapkamer

Bent u op zoek naar een praktische manier om uw zolder om te bouwen tot een heerlijk ruime slaapkamer? Veel woningen in Nederland hebben een schuin dak op de bovenste verdieping. Dit zorgt ervoor dat de zolder vaak voornamelijk gebruikt wordt voor het opslaan van allerlei spullen. Erg handig: maar hoe fijn zou het zijn om de zolder om te bouwen en er een of zelfs twee extra slaapkamers van te maken? Met een dakkapel kan dit op een gemakkelijke en snelle manier gerealiseerd worden!

Klok Dakkapellen is hét adres voor prachtige op maat gemaakte dakkapellen. Wilt u meer weten over onze producten of onze dienstverlening? Kom langs bij onze showroom in Nieuwleusen om onze dakkapellen te ervaren of neem vrijblijvend contact met ons op.

Op een duurzame manier de zolder verbouwen

Een dakkapel is een duurzame verbouwing. Onze producten zijn bijzonder goed geïsoleerd: met maar liefst klasse RC 6.0 vallen ze in de categorie ‘zeer goede isolatie’. Dit voldoet aan de eisen voor een energieneutrale woning en houdt warmte dus goed binnen.

Uw dakkapel wordt standaard uitgerust met HR++ glas. Dit dubbelglas is gevuld met gas en voorzien van een extra isolerende coating en is hiermee bijzonder duurzaam. Wilt u graag glas dat nóg beter isoleert? We kunnen uw dakkapel voorzien van triple glas. Dit is zeker aan te raden wanneer de rest van uw woning ook voorzien is van triple glas en andere duurzame opties.

Dakkapellen die perfect passen bij uw nieuwe slaapkamer

Al onze dakkapellen worden op maat voor u gemaakt: zo weet u zeker dat ze perfect aansluiten bij uw wensen. We bieden verschillende modellen aan, die we vervolgens naar uw afmetingen en voorkeuren produceren.

Hierbij is er heel veel mogelijk. Tijdens een vrijblijvende afspraak in onze showroom nemen we u graag mee langs de verschillende materialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Gaat u voor een dakkapel die nooit geverfd hoeft te worden en bijzonder onderhoudsvriendelijk is? Dan is een kunststof dakkapel écht iets voor u. Wilt u toch liever een traditioneel houten kozijn? Ook daarvoor zit u goed bij Klok Dakkapellen.

Razendsnel geplaatst

De dakkapellen worden in onze eigen productiefaciliteit prefab gemaakt. Hierdoor kunnen ze razendsnel geplaatst worden. Dit doen we uiteraard graag voor u. Het plaatsen van een dakkapel gaat binnen één dag, wind- en waterdicht!

Klok is dé expert in dakkapellen

Betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap: daar zetten wij ons iedere dag voor in. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze dakkapellen en daarom krijgt u maar liefst 15 jaar garantie op de constructie van de dakkapel.

Vanuit onze zeer centraal gelegen showroom in Nieuwleusen plaatsen we dakkapellen in heel Nederland. Kom langs om onze producten te ervaren, de materialen en kleuren in het echt te beleven en om vrijblijvend een offerte samen te stellen. We begeleiden u hier graag persoonlijk bij, zo weten we zeker dat we de perfecte dakkapel voor u samenstellen waarmee u van uw zolder een prachtige slaapkamer maakt!

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.