Klok Dakkapellen Zakelijk

Uw Partner in de Bouw

Neem contact op

Bekijk onze brochure

Home » Zakelijk

Klok Dakkapellen is specialist op het gebied van dakkapellen. Wij werken samen met verschillende bedrijven uit de bouwsector om zo samen de beste kwaliteit te leveren bij de eindgebruiker.

Wilt u het maken en/of plaatsen van de dakkapel aan ons uitbesteden? Of wilt u een renovatie- of nieuwbouwproject door ons laten uitvoeren? Wij ondersteunen en/of ontzorgen u graag bij het traject voor, tijdens en na het plaatsen van een dakkapel. Voor de zakelijke markt hebben we de volgende opties:

1. Klok Dakkapellen plaatst de dakkapel

Wilt u het totaalpakket rondom de dakkapel uitbesteden? Klok Dakkapellen kan het traject van u overnemen en de dakkapel bij uw klant plaatsen. Als u kiest voor deze optie ontzorgen wij u in het gehele dakkapel-traject.

2. Klok Dakkapellen levert de dakkapel hijsklaar

Het maken van de dakkapel uitbesteden, maar wel de mogelijkheid om zelf te plaatsen? Dan kunnen wij de dakkapel prefab bij u leveren of u kunt deze komen afhalen. Hier wordt vaak voor gekozen als de dakconstructie toch al open ligt of als er snelheid gewenst is. Een prefab dakkapel kunnen wij binnen vier tot zes weken leveren.

 3. Seriematig plaatsen van de dakkapellen

Samenwerken voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Klok Dakkapellen bespreekt graag de mogelijkheden! De dakkapellen kunnen hijsklaar en op maat geleverd worden, zodat de straat/wijk een mooi aanzicht krijgt.

Inmeet- of montagehulp

Vindt u het risicovol om zelf in te meten of om zelf te plaatsen? Wij kunnen u daarbij helpen. Als u voor het eerst zelf gaat inmeten of zelf gaat plaatsen kunnen wij een adviseur of monteur beschikbaar stellen die u helpt tijdens het traject.

Voor alle opties geldt dat er veel bespreekbaar is, samen kijken we hoe we de klus het best kunnen aanpakken.

Zakelijke aanvraag

Download hieronder het formulier om de aanvraag voor een dakkapel naar volledigheid aan te vragen. Naar aanleiding van de ingevulde gegevens nemen wij contact met u op.

Het formulier gelieve mailen naar zakelijk@klokdakkapellen.nl. Heeft u vragen? Bel dan naar 0523-656881.

Download hier uw checklist