Basis dakkapel

Home » Dakkapellen » Basis Dakkapel

Wat is een basis dakkapel?

Een kunststof dakkapel wordt in de basis met glad kunststof plaatmateriaal afgewerkt en is voorzien van een kunststof kozijn.

Een basis dakkapel heeft een hoogte van 1.50 meter aan de buitenkant en 1.20 meter aan de binnenkant. De basis dakkapel heeft een kunststof kozijn en gladde kunststof buitenafwerking (Unikern) in de kleuren wit of crème. Tegen meerprijs is zowel het kozijn als de buitenbekleding in verschillende andere kleuren leverbaar zoals of de kleur staalblauw, antraciet, zwartgrijs of zwart. Het platte dak van de dakkapel wordt standaard afgewerkt met EPDM-dakbedekking.

Basis Kunststof Dakkapel Wit 9016 (1) zonder achtergrond

Op bovenstaande foto ziet u een basis dakkapel met glad kunststof buitenbekleding. Vanaf deze basis kunt u tegen meerprijs kiezen voor bijvoorbeeld een houtlook of een moderne uitstraling (terugliggende kozijnen).

Wat zijn de kosten voor een basis dakkapel?

Een dakkapel wordt altijd op maat gemaakt, de prijzen verschillen dus ook per aanvraag. De materialen en kleuren voor een basis dakkapel, zoals hierboven beschreven, zijn altijd bij de standaardprijs inbegrepen. Hier vindt u vanaf-prijzen om een beeld te krijgen. Wilt u de prijs van een dakkapel weten die afgestemd is op uw wensen? Vul dit formulier in en ontvang vrijblijvend een indicatie-offerte.

Bekijk hier deze dakkapel:

Plaatsen in één dag

Wij maken de dakkapellen in onze eigen fabriek in Nieuwleusen en kunnen vervolgens binnen één dag plaatsen. Benieuwd hoe wij dat doen?

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.