Zonwering

Home » Materiaal » Zonwering

Het glas van een dakkapel wordt veel blootgesteld aan de zon, waardoor het bij hoge zonkracht snel warm kan worden. Vooral op zolder kan de temperatuur stijgen. Zonwering kan dan een uitkomst zijn. Ook kunt u zonwering gebruiken om ruimtes helemaal of gedeeltelijk donker te maken. Wij bieden de volgende opties aan:

  • Rolluiken
  • Ritsscreens
  • Binnenzonwering
  • Zonwering in glas

Rolluiken

In de winter de kou buiten houden en in de zomer de warmte buiten houden? Kies dan voor onze rolluiken met geïsoleerde lamellen. De rolluiken zijn verduisterend zodat u uw kamer helemaal donker kan maken. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zijn uitgerust met sterke Somfy-motoren. U kunt de rolluiken bedienen met een band of elektrisch met afstandsbediening, daarnaast is het mogelijk om dit uit te breiden met bediening door uw telefoon. Rolluiken worden weggewerkt in de dakkapel, zodat deze niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Ritsscreens

Liever toch het zicht naar buiten, maar wel effectieve zonwering? Dan kunnen ritsscreens een goede keuze zijn. De ritsscreens hebben een aluminium behuizing en een doek die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De ritsscreens zijn uitgerust met sterke Somfy-motoren en voorzien van elektrische bediening met afstandsbediening. Net zoals bij rolluiken zijn deze uit te breiden met smartphone bediening. Ritsscreens worden weggewerkt in de dakkapel, zodat deze niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Binnenzonwering

Voor zonwering aan de binnenkant van uw dakkapel bieden wij ook maatwerk aan. Zo kunnen we rolgordijnen maken die precies voor het raam van de dakkapel past. Een voordeel daarvan is dat u de ramen van uw dakkapel open kunt zetten zonder dat deze verstrikt raken in de binnenzonwering.

Zonwering in het glas

Naast eerder genoemde opties kunt u ook kiezen voor zonwering in het glas. De jaloezie of plissé zit binnenin het glas en is eenvoudig te bedienen.

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.