Constructie en isolatie

Home » Materiaal » Constructie en isolatie

Dakkapellen van Klok worden wind- en waterdicht opgeleverd. Alle materialen die daarvoor nodig zijn, zijn standaard bij de prijs inbegrepen.

Constructie

De constructie van het dak wordt opgevangen met houten slapers. De slapers zijn van geschaafd vurenhout. Het opvangen van het bestaande dak met nieuwe draagbalken is altijd bij de prijs inbegrepen (exclusief extra balken buiten de standaard constructie om). In de constructie zit ook een multiplex vensterbank verwerkt.
Het dakbeschot is een warmdakconstructie met een houten balklaag en isolatie. De binnenzijde wordt standaard afgewerkt met (groene) constructieve platen.

Speciale materialen die we op aanvraag gebruiken:

  • Een daktrim in kleur of een aluminium kraal
  • Aansluiting dak door 15 ponds lood van 25 cm breed of verholen goten
  • Hemelwaterafvoer door stadsuitloop of Polygoot.

Meer weten over speciale materialen of zelf een voorstel voor de afwerking? Bel ons even of geef het aan bij de offerte-aanvraag.

Isolatie

De dakkapellen van Klok hebben een hoge isolatiewaarde in vergelijking met andere aanbieders. Onze dakkapellen hebben namelijk een RC-waarde van 6.0. Een dakkapel optimaal isoleren vinden wij belangrijk omdat het bijdraagt aan de verduurzaming van uw huis. Daarnaast heeft het een aantal andere voordelen:

  • Geluidsreductie
  • In de zomer tot wel tien graden koeler
  • In de winter meer warmte binnenhouden

Naast de standaard isolatie van de dakkapel zelf bieden we ook verschillende opties aan voor de beglazing en kunt u kiezen voor rolluiken met geïsoleerde lamellen.

Advies nodig?

Vraag dan een advies gesprek aan of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Al een keuze gemaakt?

Weet je al welk dakkapel je wilt laten plaatsen op je huis? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.