Over ons

 

Neem contact op

Home » Over ons

Wie zijn wij?

Klok Dakkapellen is een familiebedrijf  dat al tientallen jaren actief is in de bouwsector. In 1941 begon de opa van de huidige directeur Arjan Klok met Bouwbedrijf Klok. Vanuit de vestiging aan de Meppelerweg in Balkbrug namen de opa en vader van Arjan allerlei klussen aan in de omgeving.

Arjan vond tijdens het werken bij Bouwbedrijf Klok zijn passie voor de dakkapellen en besloot rond de eeuwwisseling verder te gaan met deze passie.

Bouwbedrijf Klok werd Klok Dakkapellen en het bedrijf verhuisde naar de Rollecate 69 in Nieuwleusen. Klok Dakkapellen werd uitgebreid met een werkplaats en een showroom, in 2022 kwam daar ook nog een zagerij bij.

Ruim 20 jaar na de start van het bedrijf mogen we onszelf dé dakkapellen specialist noemen: Elke dag werkt ons team van bijna 50 medewerkers, aan het leveren van topkwaliteit. We produceren en plaatsen per jaar meer dan 1000 dakkapellen door heel Nederland!

Bouwend Nederland - Ledenschild B2

Ons team

Klok Dakkapellen bestaat uit verschillende teams die het mogelijk maken om samen met u een prachtige dakkapel op uw woning te realiseren.

Onze visie

Wij willen onze jarenlange ervaring als familiebedrijf en onze specialisme op het gebied van dakkapellen vasthouden en constant verbeteren. Zo kunnen we elke dag weer topkwaliteit leveren aan onze klanten. Daarnaast willen wij bijdragen aan het creëren van duurzame waarde voor de klant en de maatschappij.