Home » Geef de waarde van uw huis een boost met een Klok dakkapel!

Geef de waarde van uw huis een boost met een Klok dakkapel!

Neem contact op

Hoe een dakkapel van Klok uw huis niet alleen ruimer maakt, maar ook een slimme financiële move kan zijn. Lees de blog en kom erachter.

Geef de waarde van uw huis een boost met een Klok Dakkapel!

Vastgoedplatform Funda en makelaars zijn het erover eens: een dakkapel kan de waarde van uw woning verhogen. Het juiste type dakkapel sluit aan op uw behoeftes en heeft invloed op de waarde van uw huis. In deze blog duiken we daar dieper in.

Tot wel 100% van de investering terugverdienen.

Investeren in een dakkapel is investeren in de waarde van uw huis. Vooral wanneer u de extra ruimte gebruikt als slaapkamer, thuis kantoor of studeerkamer, kunt u rekenen op een flinke waardestijging. Volgens schattingen komt deze stijging in waarde overeen met tot wel 100% van de kosten van de dakkapel. Niet alleen het comfort maar ook de waarde van uw woning verhogen, wie wil dat nou niet?

Optimale waardestijging met een op maat gemaakte dakkapel.

Het plaatsen van een dakkapel zorgt vrijwel altijd voor een waardestijging, maar het type dakkapel dat u kiest heeft hier wel invloed op. Bij Klok Dakkapellen bieden we op maat gemaakte prefab dakkapellen aan. Zo’n dakkapel past perfect bij de stijl van uw huis en maakt meer indruk op toekomstige potentiële kopers dan een standaard dakkapel.

Houten- of kunststof dakkapel?

Een kunststof dakkapel heeft veel voordelen ten opzichte van een houten dakkapel.

Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm, hebben een langere levensduur en bieden betere isolatie. Dit betekent dat u op de lange termijn kosten bespaart. Ook op de woningwaarde heeft dit een positieve invloed. Houdt u van de uitstraling van een houten dakkapel? Geen probleem, in ons assortiment vindt u ook houtlook dakkapellen.

De keuze tussen een plat dak of schuinlopend pannendak op uw dakkapel.

Het toevoegen van een dakkapel aan uw woning biedt vele praktische voordelen. Maar ook de look van uw huis is natuurlijk belangrijk. Wist u dat u ook kunt kiezen voor een schuin dak op uw dakkapel? Dit zorgt voor een betere integratie met de uitstraling van uw woning en daarmee voor een optimale stijging in de waarde. Daarnaast kent het voordelen op het gebied van onderhoud en waterafvoer.

Het voordeel van een plat dak op uw dakkapel is dat deze vaak binnen de vergunningsvrije regels valt. Neem eens een kijkje in ons assortiment speciale dakkapellen om te ontdekken wat het beste bij uw woning past.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw huis te transformeren met een dakkapel die niet alleen zorgt voor meer woonplezier, maar ook de waarde van uw huis verhoogt.