Home » Voorjaarsactie!

Voorjaarsactie!

Neem contact op

Een dakkapel geeft een goede mogelijkheid om van je krappe zolderkamer een mooie, ruime slaapkamer te maken. Het kozijn in de dakkapel biedt de nodige lichtinval en de mogelijkheid om de ruimte goed te ventileren. Maar het is ook de warmte van de zonnestralen die veelal via het glas binnen komt. Rolluiken houden deze warmte buiten in de zomer!

Hoe fijn is het dan, dat u deze nu met een mooie korting bij ons kunt mee bestellen. Een passend rolluik wordt dan geïntegreerd in de dakkapel geleverd.

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Rolluiken bieden een aantal belangrijke voordelen:

  1. Energie-efficiëntie: zoals zojuist al even benoemd houden rolluiken de warmte buiten in de zomer én de warmte binnen in de winter.
  2. Lichtregulatie: is de dakkapel voor een slaapkamer? Rolluiken verduisteren de ruimte volledig. Helemaal handig wanneer je bijvoorbeeld in nachtdiensten werkt of snel wakker bent bij de eerste zonnestralen.
  3. Geluidsisolatie: de rolluiken zorgen er ook voor dat geluid van bijvoorbeeld een drukke weg wordt gereduceerd.
  4. Beveiliging: de dakkapel is weliswaar niet de favoriete ingang van inbrekers, maar met rolluiken wordt het bijna onmogelijk gemaakt om binnen te komen. Wel blijft het mogelijk het kozijn als nooduitgang te gebruiken door de lamellen naar buiten te drukken (maar hopelijk is dit niet nodig natuurlijk).

Waarom dan een rolluik bij de dakkapel van Klok Dakkapellen?

Er zijn drie redenen om direct rolluiken toe te passen bij aankoop van een dakkapel:

  1. U krijgt tussen 20 maart 2024 en 20 juni 2024 een mooie korting van 15% op uw rolluik. Dat is toch mooi meegenomen?
  2. De rolluiken zijn te integreren in het overstek van de dakkapel. Waardoor de kast van het rolluik niet zichtbaar is.
  3. Dakkapellen worden op het dak geplaatst. Dat maakt de locatie lastig bereikbaar als er later alsnog rolluiken worden geplaatst. Vaak moeten er dan ladders of zelfs steigers aan te pas komen.

Deze korting is in samenwerking met Degalux. Andere lopende acties zijn uitgesloten bij deze korting.

Meer weten over deze actie of een afspraak inplannen met één van onze adviseurs? Maak dan hier uw afspraak! Wilt u direct een offerte aanvragen voor een dakkapel met geïntegreerd rolluik. Klik dan hier!