Home » Uw zolder verbouwen: uitbreiden met een dakkapel

Uw zolder verbouwen: uitbreiden met een dakkapel

Neem contact op

Bent u op zoek naar een manier om meer uit uw zolder te halen? Door uw zolder te verbouwen en uit te breiden met een dakkapel, creëert u gemakkelijk heel veel ruimte. Deze extra ruimte kunt u op allerlei manieren invullen.

Uw zolder uitbreiden met een dakkapel

Veel woningen in Nederland hebben een schuin dak op de bovenste verdieping. Dit zorgt ervoor dat de zolder vaak voornamelijk gebruikt wordt voor het opslaan van allerlei spullen. Erg handig: maar hoe fijn zou het zijn om de zolder om te bouwen en er een of zelfs twee extra slaapkamers van te maken? Met een dakkapel kan dit op een gemakkelijke en snelle manier gerealiseerd worden!

Onze klanten gebruiken extra licht en ruimte op zolder na aanschaf van een dakkapel onder andere voor:

  • Een ruime slaapkamer
  • Een badkamer
  • Een sportzolder
  • Een thuiswerkkantoor
  • Wasruimtes
  • Een kinder- of tienerkamer

Als u de dakkapel over meerdere kamers laat lopen kunt u een aantal van bovenstaande opties combineren.

Een duurzame keuze

Onze producten zijn bijzonder goed geïsoleerd: met maar liefst klasse RC 6.0 vallen ze in de categorie ‘zeer goede isolatie’. Dit voldoet aan de eisen voor een energieneutrale woning en houdt warmte dus goed binnen. Uw dakkapel wordt standaard uitgerust met HR++ glas. Dit dubbelglas is gevuld met gas en voorzien van een extra isolerende coating en is hiermee bijzonder duurzaam. Door een dakkapel te installeren op uw zolder, creëert u niet alleen meer ruimte, maar profiteert u ook van extra licht en ventilatie. Dit maakt de ruimte comfortabeler en aangenamer.

Zolder renoveren of zolder opknappen

Aan de slag met uw zolder? Wij ondersteunen u graag bij het dakkapeltraject. Onze adviseur kan eens vrijblijvend meekijken om te bespreken wat mogelijk is voor uw zolder. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van dakkapellen en kunnen u dus passend advies geven zodat u zoveel mogelijk extra licht en ruimte krijgt.

Let op: het kan zijn dat u voor uw dakkapel een vergunning nodig bent. Vraag het na bij uw gemeente of check hier de voorwaarden. Bij sommige gemeentes zijn ventilatieroosters een vergunningseis op zolder.