Klok Dakkapellen

in samenwerking met uw Bouwcenter, bestel hier uw dakkapel

Neem contact op

Home » Zakelijk » Bouwcenter

Klok Dakkapellen is specialist op het gebied van dakkapellen. Onze maatwerk dakkapellen zijn ook via de Bouwcenter vestigingen in Nederland te bestellen. 

Wilt u het maken en/of plaatsen van de dakkapel aan ons uitbesteden? Wij ondersteunen en/of ontzorgen u graag bij het traject voor, tijdens en na het plaatsen van een dakkapel. Voor de dakkapellen via de Bouwcenter hebben we de volgende opties:

1. Klok Dakkapellen plaatst de dakkapel

Wilt u het totaalpakket rondom de dakkapel uitbesteden? Klok Dakkapellen kan het traject van u overnemen en de dakkapel bij uw klant plaatsen. Als u kiest voor deze optie ontzorgen wij u in het gehele dakkapel-traject.

2. Klok Dakkapellen levert de dakkapel hijsklaar

Het maken van de dakkapel uitbesteden, maar wel de mogelijkheid om zelf te plaatsen? Dan kunnen wij de dakkapel prefab bij u leveren of u kunt deze komen afhalen. Hier wordt vaak voor gekozen als de dakconstructie toch al open ligt of als er snelheid gewenst is. Een prefab dakkapel kunnen wij binnen vier tot zes weken leveren.

Inmeet- of montagehulp – (n.v.t. als de dakkapel door Klok Dakkapellen wordt geplaatst).

Vindt u het risicovol om zelf in te meten of om zelf te plaatsen? Wij kunnen u daarbij helpen. Als u voor het eerst zelf gaat inmeten of zelf gaat plaatsen kunnen wij een adviseur of monteur beschikbaar stellen die u helpt tijdens het traject.

Voor alle opties geldt dat er veel bespreekbaar is, samen kijken we hoe we de klus het best kunnen aanpakken.

Aanvraag dakkapel

​Download hieronder het formulier om de aanvraag voor een dakkapel naar volledigheid aan te vragen. Naar aanleiding van de ingevulde gegevens nemen wij contact met u op.

Het formulier gelieve mailen naar zakelijk@klokdakkapellen.nl. Heeft u vragen? Bel dan naar 0523-656881.

Download hier uw checklist